Тиймбилдинг

    Работите по 60 часа на седмица, забравяте кой ден е, повишили сте холестерола, страхувате се от кантара, вземате друго дете от детската градина, заспивате на дивана пред телевизора

www.sportuvam.info е създаден точно за вас. Предлагаме ви да се отърсите от рутината на ежедневието, да се освободите от професионалната "маска" и да разкриете у себе си нови неподозирани качества при сблъсъка с неочаквани предизвикателства.

 

НАШАТА ЦЕЛ - да повишим мотивацията на вашите  служители, да подобрим емоционалния климат в колектива, да помогнем за  създаването на корпоративна култура и повишим имиджа на компанията ви като цяло.

 

НАШИТЕ ЗАДАЧИ - чрез богат набор от уникални задачи, базирани на вълнуващи преживявания и предизвикателства, да ви изведем отвъд стереотипното мислене и ви насочим към екипна работа с висока ефективност.

НАШИТЕ ИГРИ са разработени така, че да дадат на участниците възможността да използват опита от лидерството и работата в екип, не само в

професионалния, но и в личния си живот.

НАШИТЕ СРЕДСТВА И ТЕХНИКИ – всички, предлагани от нас игри са базирани на средства и техники за повишаване на мотивацията на вашите служители, справяне със задълженията, решаване на налични проблеми и вземане на решения, които засягат целия колектив.

Ние предлагаме на вашето внимание цялостен интегриран продукт, базиран върху ДВЕ ОСНОВНИ ПЛАТФОРМИ за ефективен тиймбилдинг, всяка от които съдържа пет програми със специализирани игри, които могат да бъдат комбинирани и допълвани, в зависимост от индивидуалните нужди на вашата компания.

 

Под нашето компетентно ръководство любителите на екстремните спортове ще се включат в уникални изживявания, които не изискват предварителна подготовка. След нашата среща участниците в екипа се познават, поздравяват, заредени са с енергия, адреналин и силни усещания.

Безопасността и сигурността ви са гарантирани, а приключението - незабравимо!Галерия

Виж цялата галерия

Виж цялата галерия