Здравословен спортен уикенд

 

Ориентиране любовта към дейностите на открито ние комбинираме с конкуренцията в навигацията и  бързите решения  - това е нашата рецепта за изграждане на доверие и работа в екип на групи, чиито членове не се познават твърде добре. От нас – карта и компас, от вассъстезателен дух и приключенско настроение!

 

Футбол или ръгби – твоето време, за да бъдеш футболист или ръгбист, не е отминало! Все още имаш шанс да играеш за България! Ти си човекът, който ще запълни пукнатината в звездата на славата на вашия екип! Събирай вашата група и мислете като отбор!

 

Волейбол няма нужда да си професионалист в малки шорти, за да се включиш в турнира по волейбол. Всички могат да участват в мачовете за забавление, независимо от нивото на умениенеобходимо е единствено позитивно настроение!

 

   

   BIKING – Комбинацията от чист въздух и тръпката от               движение на открито води до пътуване през зашеметяващ естествен терен на планински велосипед. Очакват ви ред предизвикателства, равномерен слънчев тен и покачване на адреналина. Ден – осъществена мечта за любителите на приключенията на открито!

 

   CLIMBING – Опитните инструктори на http://sportuvam.info ще помогнат на групата да се изкачи и слезе от живописни върхове. Те ще изберат подходящи маршрути, съобразени с индивидуалните възможности на всички участници, за да покорят върха и за да бъдат удовлетворени от преодоляването на предизвикателството!