Мед и канела за отслабване

 

 

Чували ли сте, че с мед се отслабва.А представете си каква страховита комбинация за мазнините се получава, когато към меда добавим още един върл враг на излишните килограмиканелата!

Комбинацията между мед и канела е след последните хитови съвети за отслабване. Как точно действа? Казано на обикновен език, медът и канелата унищожават бактериите, причиняващи невъзможността храната да се обработва правилно, а оттам и водещи до натрупването на мазнини в организма.

За да приложим по правилен начин терапията за отслабване с мед и канела, трябва сутрин на гладно и вечер преди лягане да изпиваме по чаша вода, в която са разтворени мед и канела. Приготвя се изключително лесно – водата се кипва, след което докато е още топла, с нея се залива канелатаоколо половин чаена лъжичка. Когато вече е хладка, се прибавя и около една чаена лъжичка пчелен мед. Добре е водата да не е топла, тъй като ще унищожи полезните елементи, съдържащи се в меда.

Ако нямате нужда от отслабване, но искате да опитате вкуса на комбинацията от мед и канела, можете да си намажета от пчелния продукт на филийка и да я поръсите с канела. По този начин хем ще си набавите полезни елементи, хем ще предпазите сърцето си от инфаркт, тъй като с редовната консумация на мед и канела се прочистват артериите от вредния холестерол.



Виж всички новини